کالباس یکی از محبوب ترین فرآورده های گوشتی است که در تهیه ی انواع غذا از آن استفاده می شود. پزشکان معتقدند فرآورده های گوشتی نظیر کالباس و سوسیس از گوشت هایی با کیفیت پایین درست می شوند و دارای افزودنی ها و نگهدارنده هایی چون نیترات هستند، به همین علت مصرف این نوع فرآوده ها سلامتی انسان را به خطر می اندازد. یکی از غذاهای خوشمزه ای که با کالباس درست می شود، سالاد ماکارونی است.

سالاد ماکارونی بدون کالباس | غذایی خوشمزه و سالم

سالاد ماکارونی بدون کالباس | غذایی خوشمزه و سالم

? مواد لازم برای تهیه ی سالاد ماکارونی:

این غذا به دلیل طعم لذیذی که دارد، در دسته ی پرطرفدارترین غذاها قرار گرفته است و اکثر بزرگسالان و کودکان آن را دوست دارند. در این مقاله تصمیم داریم روش تهیه ی سالاد ماکارونی بدون کالباس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

  • ماکارونی فرمی 300 گرم
  • تن ماهی یک قوطی
  • خیار شور 4 عدد
  • تخم مرغ آب پز 2 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • هویج رنده شده 1 عدد
  • برگ جوان کاهو 2 عدد
  • گوجه فرنگی برای تزیین 1 عدد
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

? دستور پخت سالاد ماکارونی:

این سالاد ماکارونی علاوه بر طعم خوب و متفاوتی که دارد، به دلیل نداشتن نیترات کاملا سالم است و خطری برای سلامتی بدن ندارد. در ادامه روش تهیه ی این غذای خوش طعم به طور کامل بیان شده است. اگر علاقه دارید این غذا را بپزید با ما همراه باشید.

? ماکارونی را طبق دستور روی بسته آبکش کنید. البته یکی دو دقیقه بیشتر، چون مرحله پخت دیگری نداریم. روی ماکارونی آب ولرم بریزید تا به هم نچسبد. سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و با ماکارونی مخلوط نمایید. ماکارونی را داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. در این فاصله تن ماهی را 20 دقیقه در آب بجوشانید و روغن آن را بگیرید. سپس یکی از تخم مرغ  ها را برای تزیین به صورت هلالی خرد کنید. هویج رنده شده و یک عدد تخم مرغ آبپز خرد شده را به ماکارونی ها اضافه کنید. فلفل دلمه و کاهو را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را به دلخواه تزیین کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و آن را به مدت دو ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا سالادتون جا بیفته، دستهکه خورش نیست، اما برای سالادهای سرد مثل این هم باید زمان دهید تا سس جذب مواد شود.

نکته: مواد را بسته به ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید. حتی سبزیجات دیگری هم می توانید به سالادتان اضافه کنید.