? هویج یکی از سبزیجات کم کالری می باشد که در برخی از غذاها، سالادها، نوشیدنی ها و دسرها از آن استفاده می شود. هویج غنی از آنتی اکسیدان، مواد معدنی و ویتامین A است. این سبزی ارزشمند دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد و در تقویت عمومی بدن، بهبود قدرت بینایی، سلامت قلب و تقویت پوست و مو نقش موثری دارد. یکی از خوش طعم ترین دسرهایی که می توان با هویج درست کرد، دسر هویج کلاسیک است.
روش تهیه ی دسر هویج کلاسیک
این دسر با هویج، شکر، شیر، بادام، هل و کره درست می شود و بسیار مقوی است، بنابراین یک میان وعده ی عالی برای بزرگسالان و کودکان می باشد. در ادامه روش تهیه این دسر به طور کامل توضیح داده شده است.
مواد لازم جهت تهیه دسر هویج کلاسیک:
- هویج رنده شده 10 فنجان
- شیر 1 و 1/2 فنجان
- شکر 1/2 فنجان
- بادام خرد شده 1/4 فنجان
- هل سبز و خرد شده 1/2 قاشق چایخوری
- کره یا روغن حیوانی 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر هویج کلاسیک:
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و آن را بر روی حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود. شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود. پسته، بادام و هل را اضافه نمایید و مخلوط کنید. در مرحله ی پایانی روغن حیوانی یا کره اضافه کنید و پس از مخلوط شدن کره یا روغن با سایر مواد، شعله را خاموش کنید.
نکات مهم در مورد تهیه دسر هویج
* می توانید این دسر را گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت یک هفته دسر هویج را در یخچال نگهداری کنید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند