غذاهای متنوعی را می توان با مرغ تهیه کرد، از جمله جدیدترین و خوشمزه ترین غذاهایی که می توان با مرغ درست نمود، رول مرغ پنیری است. رول مرغ پنیری یکی از فینگر فودهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که اکثر بزرگسالان و کودکان آن را دوست دارند. این غذای لذیذ با سینه مرغ، پنیر گودای، کره، آرد، خمیر پیراشکی، پنیر موتزارلای  و … درست می شود و علاوه بر طعم خوبی که دارد، ظاهری شیک و زیبا دارد، بنابراین از آن می توان برای پذیرایی از مهمان ها هم استفاده نمود.

غذایی شیک، آسان و خوشمزه با مرغ

غذایی شیک، آسان و خوشمزه با مرغ

 

روش تهیه ی رول مرغ پنیری

این غذای شیک و خوش طعم، بسیار آسان و سریع درست می شود و برای زمان هایی که وقت زیادی برای تهیه ی غذا ندارید، عالی می باشد.

مواد لازم برای درست کردن رول های مرغ پنیری برای چهار نفر:

  1. سینه مرغ خرد شده 2 عدد
  2. آرد 1 قاشق سوپخوری
  3. شیر 1/3 پیمانه
  4. کره آب شده 50 گرم
  5. پنیر گودای رنده شده 1/2 پیمانه
  6. پنیر موتزارلای رنده شده 1/2 پیمانه
  7. پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
  8. پودرکاری 1 قاشق چایخوری
  9. خمیر پیراشکی 15-10 عدد
  10. نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه رول های مرغ پنیری:

برای درست کردن رول مرغ پنیری، ابتدا در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکه های مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند. آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید. پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کرده، مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیرهای پیراشکی را به‌ صورت مثلث‌های بزرگ برش دهید. خمیر را از نانوایی هم می توانید تهیه کنید. مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید. مقداری از پنیر گودا و موتزارلا را هم بر روی مواد بگذارید. حالا خمیر را به آرامی لوله کنید. رول‌ها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کرده‌اید، بچینید و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رول های شما آماده شود؛ سپس آن ها را سرو کنید.

فوت و فن مهم در تهیه رول های مرغ پنیری:

بهتر است مرغ ها را ریز خرد کنید تا رول های شما زیباتر شوند.