اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و بدون گوشت هستید، بی شک لازانیای اسفناج می تواند یک گزینه ی عالی برای شما باشد. لازانیای اسفناج به سبب داشتن اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C و ویتامین A است. اسفناج موجود در این غذا دارای خاصیت ضد سرطانی است و ضمن از بین بردن سلول های سرطانی، احتمال ابتلا به سرطان پوست و معده را کاهش می دهد. علاوه بر این، اسفناج از بروز بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند و سبب تنظیم فشار خون، کنترل دیابت، تقویت سیستم دفاعی بدن، سلامت استخوان ها و چشم ها نیز می شود.
روش تهیه ی لازانیای اسفناج
در ادامه دستور پخت لازانیای اسفناج (لازانیای بدون گوشت) برای شما عزیزان به طور کامل توضیح داده شده است. اگر تمایل دارید این غذا را بپزید و میل نمایید، با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ی لازانیای اسفناج:
- پنیر كمچرب (رنده شده) یك و یك دوم قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی 2 عدد
- اسفناج (خردشده) 3 قاشق غذاخوری
- لازانیا به تعداد لازم
- پنیر پارمزان (رندهشده) یك قاشق غذاخوری
- پودر نان (آرد سوخاری) یك قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
- نمك و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت لازانیای اسفناج
فر را از قبل روی 375 درجه فارنهایت تنظیم كنید. یك ظرف را پر از آب كنید و بگذارید تا بجوشد. در همین هنگام پنیر را درون یك ظرف بریزید. سپس گوجهفرنگی را داخل خردكن ریخته تا كاملا پوره شود. پس از آن یك قاشق غذاخوری از گوجه را به پنیر اضافه كنید. حالا اسفناج را درون آن بریزید. نمك و فلفل بزنید و كنار بگذارید. وقتی آبجوش آمد. هر تعداد لازانیا كه ته ظرف را میپوشاند درون آبجوش بگذارید. اجازه دهید به اندازه 3 ـ 2 دقیقه در آب بمانند تا کاملا نرم شوند. سپس لازانیا را از آب بیرون بیاورید و با یك پارچه تمیز آن را خشك كنید. ته ظرف خود را چرب كنید و ورقههای لازانیا را در آن بچینید. روی لازانیا یك لایه گوجهفرنگی بمالید. سپس روی آن مخلوط پنیر بریزید. با پشت قاشق مواد را كامل پخش كنید.
بعد روی آن را كمی گوجهفرنگی و پنیر بریزید. به همین ترتیب این لایه را برای 2 بار دیگر تكرار كنید. آخرین لایهای كه میریزید. سسگوجه و پارمزان باشد. حالا دوباره به تعداد لازم لازانیا داخل آب گذاشته و روی آن مواد بگذارید. كمی سسگوجه، پارمزان، پودر نان و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید و روی لازانیاها بریزید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را درون فر بگذارید و به مدت 30 دقیقه صبر كنید تا بپزد. اگر میخواهید روی لازانیاها طلایی شود، فویل را از روی آن ها بردارید و برای یك دقیقه دیگر مجددا لازانیاها را درون فر بگذارید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند