ژله یک خوراکی خوشمزه و لذیذ است که به عنوان میان وعده و یا دسر پس از غذا استفاده می شود. ممکن است برخی از افراد تصور کنند ژله خاصیت چندانی ندارد، اما این تصور کاملا اشتباه است و ژله فواید بسیاری برای سلامت بدن دارد. این دسر خوش طعم از ژلاتین تهیه می شود و به همین علت سرشار از آمینو اسید و پروتئین است. ژله در حفظ سلامت پوست، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تنظیم قند خون، کاهش وزن، بهبود کیفیت خواب و تقویت استخوان ها موثر است و سبب تسکین درد مفاصل می شود.

دسر ژله ای شیک و باکلاس مناسب مهمانی

دسر ژله ای شیک و باکلاس مناسب مهمانی

روش تهیه ی دسر ژله ای مورب

با استفاده از ژله می توان دسرهای متنوعی تهیه نمود. یکی از زیباترین و شیک ترین دسرهایی که می توان با ژله درست کرد، دسر ژله مورب یا کج است. در این مطلب روش تهیه این دسر را به شما آموزش داده ایم. برای یادگیری روش تهیه ی ژله کج تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای دسر ژله ای مورب:

  • شیر دو لیوان
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • خامه دو قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک چاقو
  • پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
  • ژله آناناس یک بسته

طرز تهیه دسر ژله ای مورب:

یک و نیم لیوان شیر، شکر، خامه صبحانه و وانیل را بگذارید بر روی حرارت تا شکر آن حل شود. سپس پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان شیر به روش بن ماری حل کنید و به آن ها اضافه نمایید. قالب ها را کج بچینید و پاناکوتا را درون آن بریزید. وقتی سفت شد، قالب ها را برعکس بچینید و ژله آناناس را داخل یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد حل کنید و داخل قالب بریزید و بگذارید تا سفت شود. سپس روی آن را با خامه، ژل بریلو و آناناس تزیین نمایید.