شامی یک غذای محبوب و بسیار خوشمزه است که با گوشت قرمز تهیه می شود. گوشت قرمز با وجود فواید بسیاری که دارد، دارای مضراتی هم می باشد. مصرف بی رویه گوشت قرمز موجب بالا رفتن میزان سدیم در بدن، افزایش فشار خون، گرفتگی رگ های قلبی و بالا رفتن چربی خون می شود. علاوه بر این، مصرف زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سکته و بیماری های قلبی را نیز افزایش می دهد، بنابراین بهتر است بیش از حد از گوشت قرمز در رژیم غذایی خود استفاده نکنید و به جای آن از سایر گوشت ها مثل گوشت مرغ یا گوشت جانوران دریایی هم استفاده نمایید.

در این مطلب از سایت استار بورس تصمیم داریم روش تهیه ی شامی دریایی را به شما آموزش دهیم.

شامی دریایی، طعمی متفاوت و جدید

شامی دریایی، طعمی متفاوت و جدید

روش تهیه ی شامی دریایی

این شامی با میگو درست می شود و طعمی متفاوت و بسیار خوبی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای شامی با گوشت قرمز باشد. در ادامه روش تهیه ی شامی دریایی به طور کامل بیان شده است.

مواد لازم برای تهیه شامی دریایی

تهیه شامی دریایی

تهیه شامی دریایی

  • میگو نیم کیلو
  • سیب زمینی 4 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • ادویه فلفل و نمك به مقدار لازم
  • آرد 2 قاشق سوپخوری
  • پودر لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری

دستور پخت شامی دریایی:

برای درست کردن ?شامی دریایی، ابتدا میگو را خوب تمیز كنید و همراه با سیب زمینی و پیاز چرخ نمایید. سپس آرد، ادویه، فلفل، نمك، پودر لیمو عمانی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و آن ها را مخلوط نمایید تا به شكل خمیر در آیند. حال می توانید مایه ی شامی را در روغن سرخ کنید.