پلو یک غذای اصیل و محبوب ایرانی است. این غذای خوشمزه فقط مخصوص ایرانیان نمی باشد و مردم کشورهایی نظیر چین، کره، یونان، هندوستان، افغانستان، پاکستان، ژاپن و … هم از برنج به عنوان وعده ی غذایی خود استفاده می کنند، اما طرز پخت برنج و پلو در این کشورها کمی با هم فرق دارد و متفاوت می باشد.
روش تهیه ی پلوی اروپایی
در این مطلب قصد داریم پخت پلو به روش اروپایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. این پلوی خوش طعم از فلفل دلمه، فیله ی گوجه فرنگی، میگو و سرکه درست می شود و طعم بسیار دلپذیری دارد. اگر دوست دارید این پلوی خوشمزه را درست کنید، با ما همراه شوید.
مواد لازم برای پلوی اروپایی برای دو تا چهار نفر:
- برنج 2 پیمانه
- روغن به میزان لازم
- پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
- فلفل دلمهای سبز خلالی خردكرده 1 عدد
- فلفل دلمهای رنگی خلالی خردكرده 1 عدد
- فیلهی گوجه فرنگی 1 پیمانه
- نمك، فلفل به میزان لازم
- ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
- میگوی پاک كرده 300 گرم
- سركه 1 قاشق سوپ خوری
دستور پخت پلوی اروپایی:
ابتدا برنج را آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیلهی گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ادویهی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. در قابلمه ای دیگر به میزان كافی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید. آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایهی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمهی دیگری، روغن بریزید.
سپس خورشت میگو و برنج را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و دم کنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند