از آنجایی که طرز تهیه آلوچه ترش خیلی آسان میباشد. میخواهیم روش درست کردن آن را در اینجا توضیح دهیم تا در منزل بتوانید به راحتی آن را تهیه کنید. پس طبق مراحلی که در این بخش شرح داده شده است پیش روید. ?آلوچه از آن دسته تنقلاتی است که بسیار خوشمزه میباشد و کوچک و بزرگ طرفدار آن هستند و شما میتوانید آن را به راحتی در مدت زمان کوتاهی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
- آلو سیاه یا طلایی به میزان لازم
- نمک به میزان دلخواه
- آب دو لیوان
- جوهر لیمو یک دوم قاشق چای خوری
- آلبالو خشک یا تازه به میزان دلخواه
- آلوچه خشک یا تازه به میزان دلخواه
- رب انار (آب انار) به میزان دلخواه
طرز تهیه آلوچه ترش
در ابتدا آلوچهها را تمیز بشویید درون یک قابلمه بریزید و به آن مقداری آب بیفزایید. به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید که آلوچهها در این آب بجوشد.
پس از گذشت ۱۰ دقیقه، زمانی که آب آلوچهها قرمز شد شعله گاز رو خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا سرد شود. سپس پوست و هسته آلوها را از آنها جدا نموده و مجدداً به داخل آب قرمز رنگ برمیگردانیم.
در این مرحله است که هر چیزی که دوست دارید به آن اضافه کنید، مثل آلبالو، آلوچه، رب انار، جوهر لیمو یا هر میوه دیگری به آن میافزاییم و مجدداً روی حرارت قرار میدهیم.
در آخرین مرحله وقتی که دوباره آب به جوش آمد حرارت را کم میکنیم تا به غلظت مورد نظر ما برسد. سپس حرارت را خاموش کرده و منتظر میمانیم تا سرد شود و الان است که زمان خوردن آن فرا می رسد.
? اگر قصد دارید که آلوچه ترش را برای مدت طولانی نگه دارید باید غلظت آن زیاد باشد به طوری که هر چقدر غلظت آن بالاتر باشد مدت ماندگاری آن طولانیتر میگردد.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند