زرشک یک میوه پرخاصیت و ارزشمند است که دارای طعم ترش می باشد. معمولا از این میوه ی خوشمزه در تهیه ی و تزیین غذا، درست کردن نوشیدنی و لواشک استفاده می کنند. بد نیست بدانید از زرشک علاوه بر تهیه غذا، نوشیدنی و لواشک می توان در تهیه ی مربا نیز استفاده نمود. در این مطلب تصمیم داریم روش تهیه مربا زرشک را به شما آموزش دهیم.
روش تهیه ی مربا رزشک
این مربا به دلیل داشتن زرشک دارای خواص بسیاری است و در سلامت دستگاه گوارش، کاهش وزن، بهبود سوء هاضمه، تقویت قلب و پاکسازی صفرا و کبد موثر می باشد.
مواد لازم برای تهیه مربا زرشک
- زرشک 1 کیلو
- شکر 1/5 کیلو
- هل 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه مربا زرشک
در ادامه روش تهیه مربا زرشک به طور کامل توضیح داده شده است، برای یادگیری روش پخت این مربای فوق العاده، تا انتهای مطلب با ما همراه شوید. زرشک را پاک کنید و خوب بشویید. (بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود.) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد. سپس زرشک را در شیره بریزید تا بپزد. پس از آن هل را در پارچه ی نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید. بعد از قوام آمدن شکر، مربا زرشک شما آماده است.