خوردن نوشیدنی های خوش طعم و خنک پس از غذا یا بعد از گذراندن یک روز خسته کننده ی گرم و تابستانی بسیار لذت بخش می باشد. معمولا خانم ها با فرا رسیدن فصل تابستان و بهار و رسیدن میوه های خوشمزه و رنگانگ این فصل ها، از این میوه های مقوی و خوشمزه برای تهیه ی انواع نوشیدنی استفاده می کنند.

نوشیدنی های میوه ای طبیعی علاوه بر اینکه حس و حال آدم را عوض می کنند، به دلیل داشتن انواع ویتامین و مواد معدنی در حفظ سلامت بدن هم موثر هستند.

اگر شما هم جزو کسانی هستید که به درست کردن و خوردن نوشیدنی های خوشمزه ی میوه ای علاقه دارید و به دنبال روش تهیه یک نوشیدنی خنک و دلچسب برای تابستان هستید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

نوشیدنی خنک و دلچسب برای روزهای داغ تابستان

نوشیدنی خنک و دلچسب برای روزهای داغ تابستان

روش تهیه ی شربت توت سفید

مواد لازم:
توت سفید 1 کیلوگرم
آب 1 فنجان
شکر نیم کیلو در صورت تمایل

طرز تهیه شربت توت سفید

برای تهیه شربت توت سفید از توت های کاملا رسیده و آبدار استفاده کنید، از آنجا که توت سفید خودش قند بالایی دارد نیازی به استفاده از شکر برای تهیه شربت نخواهید داشت. توت ها را در قابلمه ای بزرگ و جادار بریزید و آب را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم باشند تا توت ها به خوبی له شوند. با یک ملاقه میتوانید هر از گاهی توت ها را هم بزنید و کف روی قابلمه را بگیرید. حدود نیم ساعت طول می کشد تا توت ها له شوند و عصاره شان خارج شود. توت ها را در آبکش ریخته تا آبشان گرفته شود. بعد از خنک شدن باقیمانده توت را در پارچه نخی نازکی بفشارید تا کاملا آبش خارج شود. آب بدست آمده را دوباره روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا غلیظ شود. شربت توت بعد از خنک شدن غلیظ تر و سفت تر خواهد شد، بنابراین نیازی به جوشاندن زیاد ندارد. هر چه مدت زمان جوشاندن شربت بیشتر شود، رنگ شربت شما تیره تر خواهد شد. بنا به سلیقه میتوانید بین نیم ساعت تا 1.5 ساعت شربت را بجوشانید. اگر میخواهید که شربت توت شما رنگ روشن تری داشته باشد بعد از صاف کردن توت ها، شکر را به شربت اضافه کنید تا سریعتر غلیظ شود و رنگش روشن تر بماند. در انتها 1 قاشق غذاخوری آب لیمو به شربت اضافه کنید و 2 دقیقه بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید.

روش تهیه ی شربت شاه توت

مواد لازم :
شاه توت به میزان لازم
شکر نصف یا به اندازه وزن شاه توت

طرز تهیه شربت شاه توت

شاه توت بسته به میزان رسیده بودن میوه، شیرین تر می شود و میزان شیرینی شربت شاه توت را میتوانید به سلیقه خودتان با افزودن شکر تغییر دهید. شاه توت را از شب قبل با شکر به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و درش را بگذارید و در یخچال نگه دارید تا آب بیندازد. روز بعد قابمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. در قابلمه را بردارید و با ملاقه شاه توت ها را هم بزنید تا له شوند. شاه توت ها را در آبکش یا پارچه نخی بریزید و کاملا فشار دهید تا آب آن ها کشیده شود. آب شاه توت را به قابلمه برگردانده و نیم ساعت بجوشانید تا غلیظ شود و سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. تفاله های شاه توت را میتوانید جداگانه خشک کرده و پودر کنید و به عنوان رنگ طبیعی یا برای تزئین روی کیک و شیرینی ها استفاده کنید. در روش دیگر میتوانید آب شاه توت را با فشردن داخل پارچه یا له کردن در میکسر و سپس صاف کردن آن، جدا کنید و سپس به همراه شکر در قابلمه بریزید و بجوشانید.

روش تهیه ی شربت توت سیاه

مواد لازم :
توت سیاه 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شربت توت سیاه

توت ها را با آب فراوان بشویید و آب کش کنید و صبر کنید آب اضافه شان برود. توت سیاه و شکر را لایه لایه در قابلمه بریزید و یک شبانه روز در یخچال بگذارید تا آب بیندازد. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود و شربت به جوش آید. کف روی شربت را بگیرید تا کاملا صاف و شفاف شود. بعد از 10 دقیقه که توت ها له شدند آن ها را از صافی رد کنید و شربت صاف شده را دوباره در قابلمه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود. در انتها میتوانید 1 قاشق غذا خوری گلاب و آب لیموترش را به شربت اضافه کنید و 1 دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش کنید.

منبع:بیتوته