پیاز سفید حاوی آنتی اکسیدان، سولفور و فلاونوئید است. این نوع پیاز دارای خاصیت ضد التهابی می باشد و در سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار موثر است. پیاز سفید سطح کلسترول، قند خون و فشار خون را کنترل می کند و مانع بالا رفتن آن ها می شود.

این گیاه پر خاصیت در تقویت سیستم دفاعی بدن، سلامت استخوان ها، درمان یبوست و بهبود سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.

علاوه بر این، پیاز سفید به هضم غذا، تقویت معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، بنابراین مصرف پیاز، سالاد حاوی پیاز یا ترشی پیاز در کنار غذا، به شما کمک می کند تا غذاها را بهتر هضم نمایید.

هضم بهتر غذا با این ترشی بسیار خوشمزه

هضم بهتر غذا با این ترشی بسیار خوشمزه

روش تهیه ی ترشی پیاز سفید

در ادامه روش تهیه ترشی پیاز سفید را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. برای یادگیری روش تهیه ی این ترشی بسیار خوشمزه تا انتهای این مطلب با استار بورس همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی پیاز سفید:

  1. پیاز سفید ریز
  2. نمک
  3. فلفل
  4. سیر
  5. نعنا خشک
  6. سرکه سفید

طرز تهیه پیاز ترشی سفید:

پیازهای سفید را پوست کنید و بشویید. سپس آن ها را به مدت ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شوند. درون شیشه پیاز، چند حبه سیر، ۱ قاشق فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید شیشه را پر کنید. شیشه را به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند. بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف می شود.

نکات مهم برای تهیه ترشی پیاز:

1- لازم است ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند، زیرا رطوبت موجب کپک زدن ترشی می شود.

2- هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد.

3- پس از ۱۰ روز می توانید ترشی را در یخچال قرار دهید.