قارچ حاوی پروتئین، آمینو اسید، ویتامین، املاح معدنی، آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیک است. این گیاه خوشمزه در بهبود کم خونی، کنترل میزان کلسترول خون، سلامت استخوان ها، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم فشار خون، کاهش وزن و پیشگیری از سرطان موثر است. از قارچ در تهیه دسر، سالاد، سس و غذاهای مختلف استفاده می شود. این گیاه طعم بسیار خوبی دارد و سبب خوشمزه و لذیذ شدن غذاها می شود.
روش تهیه ی املت ایتالیایی
یکی از غذاهای خوشمزه که می توان با قارچ درست کرد، املت ایتالیایی است. این غذا با قارچ، کدو، ذرت، تخم مرغ، پنیر پیتزا و … درست می شود. در ادامه روش پخت آن به طور کامل توضیح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی
- پیاز خرد شده 1 عدد
- قارچ خرد شده به میزان دلخواه
- کدوی خرد شده به میزان دلخواه
- دانه ذرت به میزان دلخواه
- خرده نان کمی
- تخم مرغ زده شده 5 عدد
- پنیر پیتزا به میزان دلخواه
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
دستور پخت املت ایتالیایی
پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در روغن تفت دهید و ذرت را به آن ها اضافه کنید. مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های زده شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان اضافه کنید. مایه به دست آماده باید غلیظ باشد. مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو سرخ کنید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند