کم خونی یا همان کاهش گلبول های قرمز باعث میشود که شما همیشه احساس خستگی کنید و سردرد داشته باشید و به دنبال آن سیستم عصبی تان عملکرد ضعیفی خواهد داشت و مشکل سوء هاضمه نیز به سراغتان خواهد آمد. پس باید در اولین مرحله آهن کافی به بدنتان برسانید تا گلبول های قرمز بیشتری تولید شود. از بین خوراک های غذایی قارچ یک منبع بسیار خوب از آهن است و 90% این آهن توسط بدن جذب میشود. پس خوردن قارج برای افراد کم خون یکی از واجبات است.
فواید قارچ برای کم خونی
کسانی که کمخونی دارند در واقع سطح آهن خون آنها پایین است. در نتیجه همیشه احساس خستگی و سردرد دارند. همچنین عملکرد سیستم عصبی آنها کاهش مییابد. قارچ یک منبع خوب آهن است.
دیگر فواید قارچ
پیشگیری از سرطان سینه و پروستات
قارچ سرشار از بتاگلوکان و اسید لینولئیک کنژوگه است. این مواد خاصیت ضدسرطانی دارند و برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات خیلی مفید هستند. به علاوه اسید لینولئیک آثار مضر استروژن اضافی در بدن را هم متوقف میکند. مقدار زیاد و اضافی استروژن بعد از یائسگی مهمترین دلیل سرطان سینه در خانمهاست. از طرف دیگر بتاگلوکان از رشد سلولهای سرطان پروستات جلوگیری میکند.
قارچ دشمن دیابت
یکی از دیگر خواص قارچ مبارزه با دیابت است. قارچ یک ماده غذایی عالی برای افراد مبتلا به دیابت محسوب میشود. به علاوه قارچ مقدار زیادی انسولین و آنزیمهای طبیعی دارد که به شکستن قند و نشاسته موجود در غذا کمک میکنند.
تقویت حافظه
مصرف قارچ می تواند به دلیل پتاسیم بالا به افزایش جریان خون و اکسیژن رسانی به مغز کمک کند که در نتیجه باعث تقویت حافظه و عملکرد شناختی مغز می شود. بهبود عملکرد شناختی مغز می تواند باعث پیشگیری از بیماری هایی مانند آلزایمر شود.
تقویت استخوان ها
یکی از مشکلاتی که در سنین پیری گریبان گیر انسان ها می شود پوکی استخوان می باشد. مصرف مواد غذایی که حاوی کلسیم هستند باعث می شود که در سنین پیری نگران عارضه هایی مانند پوکی استخوان و درد مفاصل نباشید.
قارچ یکی از انواع مواد غذایی سرشار از کلسیم می باشد که اگر به طور صحیح در رژیم غذایی شما قرار بگیرد علاوه بر اینکه باعث پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان می شود، می تواند به تقویت و سلامت استخوان ها نیز کمک شایانی کند.