ادویه را بخش معطر گیاه معرفی می کنند، ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور طعم و عطر به مواد غذایی استفاده می شوند. ادویه از دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد غذایی است.

همه چیز درباره ادویه ماه تولدت
ادویه جات به غذا رنگ فوق العاده ای می دهند.
ادویه هر ماه تولد :
ادویه ها به صورت خشک فروخته می شوند و به این معنی نیست که خراب نمی شوند بلکه ادویه ها اگر در معرض نور و گرما باشند خاصیت خودشان را از دست می دهند.
ادویه ها را در شیشه های مات و یا قوطی در یک کابینت تاریک نگهداری کنید.
۱- فروردین:
زعفران!
گرم و صمیمی ، مغرور اما اجتماعی

زعفران
۲- اردیبهشت:
زرد چوبه!
بازیگوش و شوخ اما پرخاصیت

زردچوبه
۳- خرداد:
کاری!
بی ثبات اما با وفا

کاری
۴- تیر:
دارچین!
مهربان و گرم اما زودجوش

دارچین
۵- مرداد:
فلفل قرمز!
پرانرژی و جذاب اما بد اخم

فلفل قرمز
۶- شهریور:
آویشن:
خوب و خوش برخورد

آویشن
۷- مهر:
نمک!
مهربان و بامزه

نمک
۸-آبان:
فلفل سیاه!
پرنفوذ، دلسوز اما گزنده

فلفل سیاه
۹- آذر:
پودر سیر!
بامرام و جذاب اما تند

سیر
۱۰- دی :
زیره!
مظلوم و دانا!

زیره
۱۱- بهمن:
شکر!
شیرین اما خطرناک

شکر
۱۲- اسفند:
نعناع!
خشک، دلچسب، باکلاس

نعناع