آشپزی یکی از کارهای دوست داشتنی برای خانمهاست، البته این نکته رو هم بگم که خیلی از خانمها از آشپزی دل خوشی ندارند و همیشه این مسئله وجود دارد که چه غذایی درست کنند و واقعا برایشان یک موضوع خسته کننده است، اما آشپزی که با عشق و علاقه باشد بسیار شیرین و لذت بخش می باشد.

ترفند های ناگفته آشپزی

ترفند های ناگفته آشپزی

توصیه می کنم یک برنامه غذایی متنوع برای هفته خودتان داشته باشید و طبق آن آشپزی کنید تا دچار سردرگمی و کلافگی آشپزی هم نشوید.

نکات ریز خوشمزه تر کردن غذا

تکنیک های زیادی برای خوشمزه تر کردن غذاها وجود دار ، با رعایت نکته های ساده و پیش پا افتاده غذاتون به خوشمزه ترین غذا تبدیل می شود.

نکات ساده و ریز آشپزی چیزهایی می باشد که گاهی اوقات با تجربه زیاد در آشپزی بدست می آید و گاهی اوقات هم یک مطلب جالب از تجربیات دیگران باعث می شود که نکته های جدیدی درباره آشپزی یاد بگیریم.

۱- سالاد الویه:

برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه این کارو بکن!

سالاد الویه

سالاد الویه

آب مرغ را با سیب زمینی که از قبل رنده کردید به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید سپس الباقی مواد را به آن اضافه کنید.
واقعا سالاد الویه خوشمزه ای می‌شود .

۲- فسنجون:

برای خوشمزه تر شدن فسنجون این کارو بکن!

فسنجون

فسنجون

برای افزایش غلظت فسنجون، نشاسته، ذرت و کمی آب سرد را داخل خورشت فسنجون بریزید واقعا بی نظیر می‌شود.

۳- ماهی:

برای خوشمزه تر شدن ماهی این کارو بکن!

ماهی

ماهی

برای گرفتن بوی زخم ماهی، یک ساعت قبل از سرخ کردن ماهی، آن را درون سرکه و آب ونمک قرار دهید بعد که کامل خشک شد، آنرا سرخ کنید.

۴- سوپ:

برای خوشمزه تر شدن سوپ این کارو بکن!

سوپ

سوپ

سبزیجات سوپ را مثل پیاز، سیب زمینی و هویج را به مقدار زمان خیلی کم تفت بدهید.