دعوای یک زن و شوهر در شهر استهبان استان فارس منجر به قتل زن توسط شوهر او گردید. بر اساس گزارشات گروه اجتماعی، فرماندهی انتظامی استان اصفهان سرهنگ حسین اکبرپور شنبه ۲۷ خرداد در این باره گفت: روز گذشته گزارشی مبنی بر ایجاد اختلاف خانوادگی و درگیری منجر به قتل به فوریتهای پلیس 110 اعلام گردید و یک تیم از ماموران ما در محل حادثه حضور پیدا کردند.

سرهنگ حسین اکبرپور در ادامه گفت: طی این حادثه یک مرد 39 ساله همسر جوان خود را که 31 سال داشت به دلیل اختلاف خانوادگی با اسلحه شکاری غیرمجاز کشت.

دعوای ساده زن و شوهر منجر به قتل زن گردید/ اختلافات خانوادگی

دعوای ساده زن و شوهر منجر به قتل زن گردید/ اختلافات خانوادگی

این مقام انتظامی همچنین خاطر نشان کرد: قاتل پس از ارتکاب جرم از محل متواری شده بود اما ماموران ما تحقیقات خودشان را آغاز کردند و با اقدامات فنی و تخصصی توانسته قاتل را در مخفیگاهش دستگیر کنند و اسلحه شکاری غیرمجاز او را کشف و ضبط نمایند.

فرماندهی انتظامی پس از بیان اینکه قاتل پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد، از تمامی شهروندان خواست در صورت بروز هرگونه اختلاف و درگیری خانوادگی برای رفع آن با مراکز مشاوره فعال و دارای مجوز مشاوره نمایند و از آن ها کمک بگیرند تا شاهد بروز اینگونه حوادث نباشیم.

 اختلافات و مشکلات خانوادگی رایج

اختلافات ممکن است در هر خانواده‌ای اتفاق بیافتد و این امری کاملاً طبیعی است مثلاً اختلاف بین والدین، اختلاف بین والدین و فرزندان و بین خواهر و برادر نمونه‌ای از این اختلافات می‌باشد.

اما آنچه که دارای اهمیت است این است که چگونه با این اختلافات برخورد کنیم؟

برای برطرف کردن این اختلافات باید مهارت های ارتباطی مناسبی داشته باشیم.

  • اختلاف بین والدین

یکی از مهم ترین اختلافات، اختلاف والدین است که می تواند به دلیل مشکلات مالی، اختلاف عقیده و مسائل تربیت فرزندان باشد.

اگر دعوای بین والدین زیاد باشد تاثیر نامطلوبی بر فرزندان می گذارد به خصوص اگر فرزند کوچکی در خانه باشد زیرا این فرزندان آسیب بیشتری می بینند.

فرزندانی که شاهد دعوا و درگیری بین والدین هستند دچار افسردگی، اضطراب و پرخاشگری می شوند و همچنین ممکن است است والدین خود را الگو قرار داده و با همسالان خود درگیر شوند.

  • دعوای والدین و فرزندان

ممکن است گاهی دعواهای شدیدی بین والدین و فرزندان رخ دهد که باعث استرس شود.

دعوای بین والدین و فرزندان در دوران نوجوانی بیشتر است چرا که در این سن وسال نوجوانان علاقه به استقلال دارند و دوست دارند از خانواده جدا شوند و هویتی مستقل داشته باشند اما اگر والدین این نوجوانان تمام رفتارهای فرزندشان را کنترل کنند و رفتاری نادرست از خود نشان دهند مانع استقلال فرزندشان می شوند.

همچنین گاهی والدین به هنگام دعوا به تحقیر و سرزنش فرزندان می پردازند که تاثیر منفی روی آن ها می گذارد و باعث کاهش عزت نفس آن ها می شود.

اگر والدین به دعوا با یکی از فرزندان بپردازند سایر فرزندان هم دچار آسیب می‌شوند زیرا آن ها فکر می‌کنند که شما تمام توجه خود را معطوف به او کرده‌اید.