چای ماسالا یک نوشیدنی خوش عطر، خوش طعم و تند است. اصلیت چای ماسالا هندی می باشد. چای ماسالا از ادویه های متفاوتی درست شده است، ادویه های موجود در چای ماسالا عبارتند از: هل، زنجبیل، دارچین، میخک و فلفل سیاه است.

چای ماسالا
چای ماسالا را با آب گرم یا شیر گرم میل کنید. از خواص مهم چای ماسالا می توان به بهبود سلامت قلب، کاهش قند خون و کاهش وزن اشاره نمود.
خواص چای ماسالا:
چای ماسالا به دلیل وجود ترکیباتی که در آن استفاده شده است، خواص متفاوتی برای بدن دارد. در ادامه باما همراه باشید تا از خاصیت های این چای باخبر شوید.
چای ماسالا و تنظیم قند خون:
چای ماسالا حاوی دوماه زنجبیل و دارچین است، این دوماه برای تنظیم قند خون مفید و موثر است.
چای ماسالا و سلامت قلب:
دارچین موجود در ماسالا باعث سلامت قلب می شود، همچنین چای ماسالا باعث کاهش کلسترول خون می شود. کنترل فشار خون و کلسترول باعث تقویت سلامت قلب می شود.
چای ماسالا و سیستم ایمنی بدن:
چای ماسالا حاوی میخک و دارچین است، و این دوماه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، چای ماسالا از ورود عفونت به بدن جلوگیری می کند.
چای ماسالا و فشار خون:
چای ماسالا گزینه ی مناسبی برای کنترل فشار خون می باشد، به گردش خون کمک می کند.
چای ماسالا و تسکین درد قاعدگی:
اکثر خانم ها در دوره ی قاعدگی خود دچار درد های شکمی و کمر می باشند، چای ماسالا حاوی ترکیباتی است که اثرات آرام بخش روی عضلات و اعصاب دارد. هم چنین این نوشیدنی در کاهش دردهای قاعدگی مفید است.

خواص چای ماسالا
چای ماسالا و سرطان:
چای ماسالا حاوی هل، زنجبیل، دارچین است که این مواد در پیشگیری از سرطان موثر می باشند.
چای ماسالا و افزایش انرژی بدن:
ادویه های موجود در چای ماسالا انرژی بدن را متعادل می سازد.
چای ماسالا و درمان سرما خوردگی:
میخک و زنجبیل موجود در ماسالا باعث تقویت سیستم ایمنی می شود، از این طریق می توان با سرماخوردگی مبارزه کرد.
چای ماسالا و رفع تهوع:
زنجبیل موجود در ماسالا باعث کاهش تهوع به خصوص در خانم های باردار می شود.
طرز تهیه چای ماسالا:
- پنج دانه میخک
- پنج دانه هل سبز
- یک عدد چوب دارچین
- بیست عدد دانهی فلفل سیاه
- یک عدد بادیان ختایی
- ده سانتی متر از زنجبیل تازهی خرد شده
- دو و نیم قاشق غذاخوری چای سیاه
- دو و نیم فنجان آب
برای تهیه چای ماسالا در مرحله اول دانهی فلفل، میخک، هل، دارچین و بادیان ختایی روی حرارت تفت دهید تا عطر آنها درآید و بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا ادویهها خنک شوند. با کمک آسیاب ادویههای رست شده را پودر کنید. در یک قابلمه با اندازه مناسب آب، زنجبیل و ادویههای پودر شده را ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید برای مدت زمان بیست دقیقه روی حرارت بمانند اما جوشنیاید زیرا موجب تلخ شدن ادویهها میشود. چای سیاه را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و از صافی عبور دهید. چای ماسالا شما آماده است و میتوانید آن را در بطری ریخته و داخل یخچال قرار دهید. برای درست کردن چای ماسالا کافی است تا مقداری از ماسالا را با آب داغ و شیر گاو داغ یا شیر گیاهی شیرین نشده مخلوط کنید.