چایی یکی از نوشیدنی های محبوب در بین ایرانیان است، کسانی که چایی خیلی دوست دارند در موقعی که چایی فورا احتیاج داشته باشند، برای رفع تشنگی از چای کیسه ای استفاده می کنند.

بین راه ها و در اداره جات از چای کیسه ای بیشتر استفاده می شود، در صورتی که از ضرر های آن بی خبر هستند.

ترکیبات چای کیسه ای:

  • خاکه چای
  • رنگ
  • اسانس
چای کیسه ای چه ضررهایی دارد؟

چای کیسه ای چه ضررهایی دارد؟

مهم ترین نکته ای که باید در انتخاب چای در نظر بگیریم این است که چای فله بسیار بهتر از چای کیسه ای می باشد.

چای کیسه ای دارای بهترین و بدترین اتفاق در صنعت چایی می باشد ، بهترین چون باعث افزایش توجه مردم به چای می شود و بدترین چون اکثر چای های کیسه ای دارای مواد شیمیایی و مصنوعی می باشد.

مضرات چای کیسه ای:

چای کیسه ای، یک کیسه کاغذی، پارچه ای یا نایلونی که برای سریع تر درست کردن چای استفاده می شود.

چای کیسه ای

چای کیسه ای

بعد از آنکه برگ های چای خشک شد، آن را الک کرده و خاکه ی چای را برای تولید چای کیسه ای استفاده می کنند. برای رنگ دهی بهتر آن به خاکه چای، رنگ و اسانس اضافه می کنند.
برای پاره نشدن کیسه چای که ضرر چندانی ندارد اما استفاده آن به صورت طولانی مدت به سلامت بدن ضرر می رساند.

این نوع چایی، یک نوع چای مصنوعی می باشد، که ده دقیقه طول می کشد رنگ آن زرد مایل به نارنجی می شود.
در نتیجه چای فله ای یا کیسه ای سبز و سیاه با طعم و رنگ قوی و فوری بدون شک حاوی مواد افزودنی شیمیایی و زیانبار است.

در چای کیسه ای از کافئین زیادی استفاده می شود ، خروج کافئین از چای کیسه ای بیشتر از چای فله می باشد.

چای کیسه ای باعث اختلالات گوارشی مثل کاهش اشتها، اسهال و ترشح اسید معده می شود‌.
عوارض پوستی ناشی از مصرف چای کیسه ای از جمله خارش ، قرمزی پوست می باشد.
عوارض عصبی از مصرف چای کیسه ای، اپی ژالوکات باعث سردرد، سرگیجه و افزایش خواب آلودگی می شود.