لبو فقط خوردنی نیست بلکه یکی از داروهای گیاهی است که برای بدن خاصیت های بسیاری دارد و شما می توانید به راحتی و با دسترسی آسان  از این قرمز خوشمزه استفاده کنید. لبو ریشه گیاه چغندر است و سرشار از ویتامین های ب، ریبوفلاوین،  فولات، منکنز، فسفر، پتاسیم، روی، مس، سلنیوم، تیامین، بتایین و مواد مغذی دیگر می باشد. لبو کالری بسیار کمی دارد و مواد معدنی بالایی در آن قرار دارد همچنین مقدار کلسترول موجود در لبو هم بسیار کم می باشد شما با مصرف چغندر می توانید از سلامتی بدن برخوردار شوید پس حتما از خوردن لبو مخصوصاً در فصل سرد سال فراموشتان نشود.

فهرست دسترسی سریع

14 خاصیت لبو:

مراقبت از پوست: لبو دارای ویتامین هایی است که باعث نرم تر شدن پوست و هم چنین سفید شدن آن می شود.

استحکام استخوان: کلسیم موجود در لبو باعث محکم تر شدن استخوان ها و همچنین محکم شدن دندان ها می شود.

جلوگیری از پوکی استخوان: نیترات موجود در چغندر در بدن به نیتریک اسید تبدیل می شود و نیتریک اسید از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

تقویت قوای جنسی: چغندر حاوی ماده ای به نام بروم است که باعث تقویت قوای جنسی می شود.

هضم غذا: فیبر موجود در لبو باعث بهتر هضم شدن غذا می شود.

کنترل کلسترول: فیبر موجود در لبو باعث کم شدن و کنترل کلسترول بدن می شود.

کاهش التهاب: چغندر دارای ماده ای به نام کولین است، که این ماده حرکات عضلانی، خواب،یادگیری و حافظه را تقویت می کند.

جلوگیری از سرطان: چغندر باعث کاهش جهش سلولی می شود و سرطان را کاهش می دهد.

تقویت بینایی: بتاکاروتن موجود در لبو باعث تقویت قوه ی بینایی می شود.

مراقبت از کبد: لبو دارای کلسیم، ویتامین ب و آهن است وبرای مشکلات کبدی مفید می باشد.

بهبود عملکرد قلب: لبو با کاهش کلسترول بدن از بیماری ها و حملات قلبی جلوگیری می کند.

تنظیم فشار خون: یکی از موادی که می توان برای کنترل فشار خون مصرف کرد، همین لبو می باشد.

سم زدایی: سم زدایی یکی از کارهای کبد است که خوردن لبو باعث تقویت بهتر کبد و هم چنین سم زدایی آن می شود.

درمان ورم مفاصل: درمان مفاصل یکی از بیماری هایی که ممکن است به دلایل مختلف بروز کند. لبو می تواند این ورم را کاهش دهد.