در مورد پرنده ی حرف میزنیم که گوشت آن به معنی واقعی معجزه می کند ( تخم این پرنده هم برای کودکان پیشنهاد شده )، بله درست حدس زدید، بلدرچین. گوشت بلدرچين معمولا با استخوان مصرف می شود. گوشت این پرنده کوچک بسیار لذیذ می باشد و دارای استخوان های ریز است که نمی توان به راحتی از شرشان خلاص شد. گوشت بلدرچين و تخم مرغ آن خواص معدنی زیادی دارد و تقریبا باهم برابرست.

خواص عجیب گوشت بلدرچین

خواص عجیب گوشت بلدرچین

این دو حاوی کلسیم، پروتئین، آهن، روی و کلسیم می باشد.گوشت بلدرچين تقریبا طعمی شبیه گوشت اردک دارد، ولی برخلاف سایر پرندگان اهلی که گوشتشان سفید است، گوشت سینه بلدرچين تیره رنگست.

گوشت بلدرچين از گوشت مرغ و اردک خوش خور تر و خوش طعم تر است.

در هر 100 گرم گوشت بلدرچین پخته مقادیر زیر وجود دارد: کالری:227 کالری چربی کل: 4.2 گرم چربی اشباع: 1.2 گرم کلسترول: 64 میلی گرم سدیم: 47 میلی گرم کربوهیدرات کل: 0 گرم پروتئین: 20 گرم کلسیم: 12 میلی گرم آهن: 4.2 میلی گرم پتاسیم: 218 میلی گرم

خواص گوشت این پرنده پرفایده:

حتما گوشت بلدرچين را در برنامه غذایی خود قرار دهید:

۱- گوشت بلدرچين باعث خرد شدن و شکسته شدن سنگ کلیه و مثانه می شود.

۲- گوشت بلدرچين برای افزایش وزن مفید می باشد.

۳- برای درمان آسم موثر است و توصیه می شود.

۴- غنی از ویتامین B می باشد و برای درمان بیماری های عصبی توصیه می شود.