غضروف ها باعث حرکت راحت استخوان ها می شوند، به مروز زمان و پیری این غضروف ها دچار فرسایش می شوند، کسانی هم که فعالیت های شدید فیزیکی دارند و ورزشکارانی که ورزش های سنگین انجام می دهند در معرض فرسایش غضروف هستند.

  • بیماری هایی مثل آرتروز باعث التهاب های مفصلی و غضروفی می شود.
  • غضروف یکی از بافت های زنده بدن می باشد، که در انتهای استخوان ها قرار دارد.
  • شما با مصرف غذاهای سالم و غضروف ساز می توانید روند تخریب غضروف را به حداقل برسانید.

۴ خوراکی غضروف ساز:

۱- انجیر:

انجير داراي انواع و اقسام ريز و درشت، بي‌دانه، زرد، قرمز، صورتي و بنفش است و شامل ويتامين‌هاي آ، ب، ث و مواد معدني مانند آهن، منگنز، آهك، گوگرد و مواد چربي و سفيده‌اي است.
انجیر بهترین دارو برای درد مفاصل و درمان کننده آرتروز است‌.
شب هنگام خواب ۷ عدد انجیر میل کنید، این کار را بین ۴۰ تا ۱۲۰ روز امتحان کنید.

۲- سنجد:

سنجد برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بی‌نظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروف‌ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می‌توان آن را با شیر میل کرد.
روزی ۲۱ عدد سنجد را دونه دونه میل کنید تا کاملا با بزاق شما ترکیب شود.

۳- مالیدن روغن:

روغن شتر یک محصول طبیعی با اثرگذاری مناسب برای تسکین دردهای عضلانی و استخوانی و همچنین به عنوان مرطوب کننده و بازسازی کننده پوست است.

این روغن با بافت ریزدانه خود به خوبی جذب پوست شده و می تواند اثرات درمانی خود را به جای بگذارد.

۴- پودر سنجد+شیر+ عسل:

یک قاشق غذا خوری پودر سنجد(همراه باهسته)+ یک لیوان شیر+ یک قاشق غذا خوری عسل را باهم ترکیب کنید و روزانه مصرف کنید.
بهترین زمان مصرف این معجون موقع صبحانه می باشد و یکی از معجون های مفید برای سلامتی است.