فصل گرما و تابستان که شروع می شود اکثر افراد به دنبال راهی برای برطرف کردن عطش و تشنگی خود هستند، که علاوه بر نوشیدن آب به دنبال نوشیدنی های دیگری هستند که با آنها گرمای بدن و عطش درونی خود را کم کنند.

در فصل گرم سال به علت اینکه هضم غذا سخت تر می شود و قدرت هضم در بدن کم می شود، پس باید از غذا ها و نوشیدنی هایی استفاده کرد که هضم سریع تر و راحت تری داشته باشد.

طرز تهیه شربت های سنتی برای رفع گرمازدگی

طرز تهیه شربت های سنتی برای رفع گرمازدگی

گرمای هوا برای افراد زیادی مشکل است و خیلی از افراد تحمل گرمای شدید تابستان را ندارند. برای جلوگیری از گرما زدگی و خطرات آن بهتر است همیشه همراه خودتان یک بطری خنک نوشیدنی به همراه داشته باشید تا درصورتی که حالتان بد شد، کمی از آن را بنوشید و به اصطلاح حالتان سر جا بیاید.

برای جلوگیری از ?گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو مفید است که در ادامه طرز تهیه آنها را می خوانیم:

شربت سکنجبین و تخم کاسنی:?

برای تهیه این شربت سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگور یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را به همراهتخم کاسنی که از قبل خیس کردید، میل نمایید.

شربت عناب و زرشک:?

۱۰ عدد عناب را له کنید و به همراه دو قاشق غذا خوری زرشک در یک ونیم لیوان آب بجوشانید سپس مواد را صاف کنید و با آب و شکر میل کنید.

شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو:

۱۰ عدد عناب را له کنید و به همراه دو قاشق غذا خوری زرشک در یک ونیم لیوان آب بجوشانید سپس مواد را صاف کنید و با آب و شکر میل کنید.

شربت به لیمو:

شکر را با یک پیمانه آب بجوشانید و سپس یک پیمانه آب لیمو به آن اضافه کنید، این شربت را با آب خنک رقیق کنید و میل نمایید.

دوغ ترش و تخم شربتی:

دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیس کنید، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط و میل نمایید.