سوختن غذا یکی از مشکلات نسبتا غیرقابل جبرانی به شمار می رود که ممکن است برای هر شخصی اتفاق بیفتد. اما در شرایطی می توان با ترفند ها و روش های مناسب، غذای مورد نظر را تا حد امکان نجات داد و استفاده کرد. و حتی گاها می توان طعم و طراوت اصلی غذا را به آن برگرداند. در ادامه به این ترفند ها و روش ها اشاره می کنیم.

با غذای سوخته چه کنیم

غذای سوخته

از بین بردن بوی سوختگی برنج

?پیاز:‌ برای برطرف کردن بوی سوختگی برنج تکه های پیاز می توانند کاربردی باشند. ابتدا پیاز را به صورت حلقه حلقه برش زده و در لایه های برنج پخته شده قرار می دهیم تا بوی سوختگی برنج برطرف شود.

? نان: قرار دادن تکه هایی نان بر روی برنج و ماندن آنها تا زمان سرو غذا موجب از بین رفتن بوی سوختگی آن می شوند.

? آبلیمو: یک تکه پنبه را به آبلیمو آغشته کرده و درون یک دستمال کاغذی قرار می دهیم، بوی سوختگی برنج از بین می رود.

? حبه قند: تعدادی حبه قند را در لابلای برنج پخته شده قرار می دهیم و بوی سوختگی آن پس از مدت کوتاهی برطرف می شود.

همچنین می توانیم با اضافه کردن مقداری زعفران، بوی آن را جایگزین بوی سوختگی غذا کنیم!

رفع سوختگی خورش:

به جای خاموش کردن گاز یا ریختن آب در ظرف خورش، بهتر است سریعا محتوای سالم خورش را به ظرف دیگری منتقل نمایید و مقداری نمک، روغن و ادویه را به آن اضافه نمایید تا ادامه ی پخت خود را طی کند.

از بین بردن بوی سوختگی حبوبات:

استفاده از نان سفید، سیب زمینی یا قهوه آسیاب شده می تواند در برطرف کردن بوی سوختگی حبوبات موثر باشند. به همین منظور تکه هایی از آنها را به غذا اضافه می کنیم و بوی حبوبات از بین می رود.