ادویه را بخش معطر گیاه معرفی می کنند، ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور طعم و عطر به مواد غذایی استفاده می شوند. ادویه از دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد غذایی است.
ادویه جات به غذا رنگ فوق العاده ای می دهند.
ادویه هر ماه تولد :
ادویه ها به صورت خشک فروخته می شوند و به این معنی نیست که خراب نمی شوند بلکه ادویه ها اگر در معرض نور و گرما باشند خاصیت خودشان را از دست می دهند.
ادویه ها را در شیشه های مات و یا قوطی در یک کابینت تاریک نگهداری کنید.
۱- فروردین:
زعفران!
گرم و صمیمی ، مغرور اما اجتماعی
۲- اردیبهشت:
زرد چوبه!
بازیگوش و شوخ اما پرخاصیت
۳- خرداد:
کاری!
بی ثبات اما با وفا
۴- تیر:
دارچین!
مهربان و گرم اما زودجوش
۵- مرداد:
فلفل قرمز!
پرانرژی و جذاب اما بد اخم
۶- شهریور:
آویشن:
خوب و خوش برخورد
۷- مهر:
نمک!
مهربان و بامزه
۸-آبان:
فلفل سیاه!
پرنفوذ، دلسوز اما گزنده
۹- آذر:
پودر سیر!
بامرام و جذاب اما تند
۱۰- دی :
زیره!
مظلوم و دانا!
۱۱- بهمن:
شکر!
شیرین اما خطرناک
۱۲- اسفند:
نعناع!
خشک، دلچسب، باکلاس
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند