خیلی ها به خاطر اندام و لاغری وعده شام را به اشتباه حذف میکنند که این کار آسیب های زیادی به بدن مخصوصا معده که سلامتی آن برای حیاطمان ضروری است، میزند. نخوردن شام میل شما را به پرخوری در سایر وعده های غذایی بیشتر میکند و همانطور که میدانید در کاهش وزن و لاغری میزان کالری دریافتی در کل روز میتواند نتیجه بخش باشد در نتیجه شام نخوردن و خوردن وعده ی سنگین و پرکالری برای نهار تاثیرگذار نخواهد بود و چربی شما افزایش پیدا خواهد کرد. علاوه براین نخوردن شام عوارض دیگری دارد که به آن میپردازیم.

شام نخوریم چی میشه؛ عاقبت حذف اشتباه وعده ی شام?

شام نخوریم چی میشه؛ عاقبت حذف اشتباه وعده ی شام?

شام نخوریم چی میشه؟

به طور خلاصه عوارض شام نخوردن و گرسنه خوابیدن به شرح زیر است:

پایین آمدن کیفیت خواب

افسردگی و بیحالی

پایین آمدن قند خون و خشونت

عضله سوزی

کمبود انرژی در طول روز

افزایش چربی بدن

خواب بی‌کیفیت

وقتی شب‌ها گرسنه می‌خوابید، افت فشار خون، شما را خیلی زود از حالت بیداری خارج می‌کند، اما مغزتان به همین سادگی به خواب فرو نمی‌رود.

پیری زودرس

غذای شب سودمندتر از غذای روز است. در شب حرارت به داخل بدن می‌رود و هضم قوی‌تر می‌شود برخلاف روز و اگر شام نخورید دچار پیری زودرس می‌شوید.

چاقی

گرسنگی بیش از حد بدن شما را در کنترل سطح قند خون ناتوان می‌کند. این اتفاق از یک طرف میل شما را به پرخوری افزایش می‌دهد و از طرف دیگر سوخت‌وساز بدنتان را کم می‌کند و باعث جذب بیشتر مواد غذایی در وعده‌های بعدی می‌شود.

افسردگی

اگر هر شب گرسنه به رختخواب بروید و شام را از برنامه غذایی‌تان حذف کنید نه‌تنها به جسمتان ضرر زده‌اید بلکه آسیب جدیدی به روحتان هم وارد کرده‌اید. گرسنه به خواب رفتن باعث کمبود مواد مغذی در بدن و تغییرات هورمونی می‌شود و این تغییرات در درازمدت ممکن است باعث افسردگی شود.

نابودی عضلات

گرسنگی طولانی‌مدت، زمینه را برای تخریب عضلاتتان فراهم می‌کند.

زود خسته شدن

کمبود انرژی و خستگی مداوم یکی از مشکلات افرادی است که از ابتدای شب تا صبح روز بعد با گرسنگی می‌جنگند.

بد اخلاقی

گرسنگی طولانی‌مدت و وارد کردن ناگهانی حجم زیادی از غذا به بدن،حتی بر خلق‌وخوی شما هم تاثیر می‌گذارد.