با افزایش سن خوردن بعضی از خوراکی ها برای سلامتی انسان مضر می باشد،با گذشت سن سلامتی خیلی از افراد در معرض خطر قرار می گیرد و باید در مصرف خوراکی ها محتاط باشید.

برخی از خوراکی ها برای افراد بالای ۴۰ سال مضر است، با افزایش سن سلامت بدن دچار تحلیل می شود و باید توجه ی خاصی به رژیم و برنامه غذایی داشته باشید.

رژیم غذایی بعد 40 سالگی

رژیم غذایی بعد 40 سالگی

زمانی که شما ۴۰ سالگی را رد می کنید وارد مرحله ی تازه ای از زندگی می شوید؛ بدن دیگر توانایی های قبل خودش را ندارد، چین و چروک روی پوست صورت بیشتر می شود و سیستم گوارش مثل قبل کار نمی کند و کندتر عمل می کند‌. دچار بیماری های قلبی و یا پوکی استخوان می شوید.

40سالگی؛ آغاز دوره ای جدید

40سالگی؛ آغاز دوره ای جدید

غذاهایی که بعد ۴۰ سالگی نباید مصرف شود:

۱- غذاهای چرب
۲- شیرینی های شیرین
۳- نوشابه ها
۴- آبمیوه های شیرین شده
۵- غذاهای فرآوری شده
۶- غذاهای سرخ کردنی

این غذاهای گفته شده به علت کلسترول بالا و هم چنین قند بالا برای سلامتی مضر است و عوارض جدی برای افراد بالای ۴۰ سال دارد.

خوراکی هایی که نباید بعد 40 سالگی مصرف شود

خوراکی هایی که نباید بعد 40 سالگی مصرف شود

مواد غذایی سالم برای افراد بالای ۴۰ سال:

۱- دارچین:

دارچین از قند خون جلوگیری می کند اگر شما هم نگران مبتلا شدن به دیابت هستین حتما دارچین را در برنامه غذایی خودتان قرار دهید.

۲- بادام:

بادام سطح کلسترول را پایین می آورد و جایگزین مناسبی برای گوشت می باشد، معمولا از ۴۰ سالگی به بعد سطح کلسترول خون بالا می رود.

۳-سیر:

سیر فشار خون را کاهش می دهد و سطح کلسترول خون را کنترل می کند. در سلامت قلب هم موثر می باشد.

۴- تخم مرغ:

تخم مرغ سرشار از پروتئین است و بهترین ماده برای صبحانه به شمار می رود.

۵- آواکادو:

آواکادو سرشار از چربی و پروتئین می باشد که برای سلامت استخوان مفید است، این ماده غذایی مانع بروز برخی سرطان ها می شود.

۶- هندوانه:

هندوانه حاوی مواد مغذی ، مثل ویتامینC، ویتامینA، ویتامین B6 و آنتی اکسیدان می باشد.
این میوه خوشمزه برای سلامت قلب و استخوان مفید است.

۷- چغندر:

به علت داشتن چربی کم و فیبر بالا برای سیستم گوارش مفید می باشد، فشار خون را پایین می آورد.

۸- اسفناج:

اسفناج حاوی کلسیم، ویتامین C ، ویتامین K و آهن می باشد، که به سلامت استخوان کمک می کند.

۹- روغن زیتون:

روغن زیتون دارای چربی خوب می باشد به همین دلیل برای سلامت قلب مفید است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

۱۰- بروکلی:

دارای ویتامینK و ویتامین C می باشد که به حفظ استحکام استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.