اگر قصد دارید برای شام یک غذای سبک و بدون گوشت درست کنید و یا گیاهخوار هستید و از رژیم غذایی وگان (گیاهخواری) پیروی می کنید، حتما تا پایان این مطلب همراه ما باشید. در این مطلب از سایت استار بورس قصد داریم روش تهیه ی پیراشکی بدون گوشت را به شما آموزش دهیم. این پیراشکی با اسفناج درست می شود و به سبب داشتن اسفناج به تقویت استخوان ها، افزایش متابولیسم بدن، کاهش وزن، بهبود قدرت بینایی، تقویت سیستم ایمنی، درمان یبوست، تنظیم خواب و سلامت قلب کمک می کند.

پیراشکی بدون گوشت | مناسب برای گیاه خواران

پیراشکی بدون گوشت | مناسب برای گیاه خواران

روش تهیه ی پیراشکی بدون گوشت

از پیراشکی اسفناج می توان به عنوان یک شام سبک و میان وعده استفاده نمود. علاوه بر این، می توان این غذای سبک و خوشمزه را برای پیک نیک و گردش هم تهیه کرد. در ادامه روش تهیه ی پیراشکی اسفناج به طور کامل بیان شده است.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی بدون گوشت:

  • آرد 500 گرم
  • پياز داغ دو قاشق غذاخوري
  • روغن مايع يك پيمانه
  • گشنيز 200 گرم
  • آب يك پيمانه
  • نمک يك قاشق مرباخوري
  • بيكينگ‌ پودر يا جوش‌شيرين يك قاشق چايخوري
  • روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
  • اسفناج يك كيلوگرم

دستور پخت پیراشکی بدون گوشت:

برای درست کردن پیراشکی اسفناج، ابتدا آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کنید تا به شکل خمير درآيد. بيکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را به آن اضافه نمایید و آنقدر ورز دهید تا به دست نچسبد. خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز کنید. اسفناج را بخارپز کنید و پس از اينکه کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کنید و پياز داغ را نيز به آن بیافزایید. نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کنید و روي آن مقداري گشنيز بگذارید. سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير بپوشانید. روغن را داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند، سرخ نمایید. سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد بگذارید تا روغن اضافي آن خارج گردد. پس از سرد شدن می توانید این پیراشکی خوشمره و مقوی را میل نمایید.