هندوانه را همیشه به رنگ قرمز و با پوست راه راه دیده اید و خورده اید، اما باید بگم که ما 26 نوع هندوانه داریم که هر کدام عطر و طعم خاص خودش و شرایط پرورش خاص خودش را دارد. این هندوانه ها هر کدام در کشورهای مختلف می توان پیدا کرد ولی به لطف وجود حمل و نقل هوایی، در همه جای دنیا میشه به این هندوانه ها دسترسی داشت از جمله کشور خودمان ایران.

در سایت استاربورس برای شما 10 گونه هندوانه ( از بین 26 گونه ) را آماده کردیم که نه تا بحال دیده اید و نه خورده اید و در ادامه می توانید اسامی و تصاویر را مشاهده کنید.

1. هندوانه بنی کوداما

بنی کوداما

بنی کوداما

هندوانه بنی کوداما محصول ژاپن؛ همانطور که درعکس بالا مشاهده می کنید در ابعاد کوچک هستند و فضای کمی را اشغال می کنند. وزن این هندوانه ها حداکثر 2 کیلو گرم میشود و حتی می توانید این گونه را به صورت گوجه ای کشت کنید. این گونه در عرض 60 روز اماده خوردن میشود. نکته جالب اینکه پوست این هندوانه شیرین است و ممکنه خوشتون بیاد و بخورید!.

2. هندوانه الماس سیاه

هندوانه الماس سیاه

هندوانه الماس سیاه

ما در ایران از این هندوانه ها داریم و کشت میشود و بذر آن هم در دسترس میباشد. البته این گونه اصلا سیاه نیست و در حقیقت سبزتیره است. این هندوانه اولین بار در آرکانزاس ( جنوب آمریکا ) توسط ملویل دیلون کشت شد و به بازار آمد. وزن این هندوانه ها بین 1 الی 2.5 کیلو متغیر بوده و به دلیل ابعاد نسبتا بزرگ آن در یخچال یا در زمان کشت به فضای بیشتری نیاز دارید.

3. هندوانه دم سیاه کوهی

دم سیاه کوهی

دم سیاه کوهی

گلن دراونز در دهه 1970 وقتی که فقط 17 سال داشت، شروع به آزمایش با پرورش هندوانه دم سیاه کوهی در آیداهو ( غرب آمریکا ) کرد.

از بین 10 گونه هندوانه، این گونه بشدت آبدار هست و با وجود آب سرشار، خیلی هم شیرین است. این هندوانه در فصل تابستان هم می تواند رشد کند و نسبت به آب و هوای سرد دوام بیشتری دارد.

4. هندوانه بوته قندی

بوته قندی

بوته قندی

هندوانه‌های بوته قندی شاید باور نکنید ولی کاملا ترد است و زمان گاز زدن صدای سیب میدهد و وزن و اندازه ی کوچکش هم باعث میشه در نگهداری آن مشکلی نداشته باشید. این هندونه انقدر خوشمزه است که خیلی ها دلشون نمیاد به جای دسر مصرف کنند و ترجیح میدن در یک وعده ی مجزا میل کنند.

5. هندوانه کارولینا کراس

بوته قندی

بوته قندی

هندوانه ای که وحشت ناک بزرگ است و احتمالا اگر ماشین شما ماتیز یا 206 هست باید از طریق باربری این هندوانه را از میوه فروشی تا خانه حمل کنید. شوخی نمیکنم! وزن این گونه در حالت ایده ال خودش به 50کیلوگرم میرسد و طبیعتا اگر یکی از بزرگترین هاشو بخواهید بخرید باید قدرت بلند کردن هندوانه ی 90 کیلویی را داشته باشید، رکورد 159کیلو هم به اسم این هندوانه ثبت شده.

6. هندوانه چارلستون گری

چارلستون گری

چارلستون گری

یکی از ویژگی های این هندوانه مقاوم بودن در مقابل تابش شدید خورشید است و از اسمش هم میتونید حدس بزنید کجا برای اولین بار کشت شده.

7. هندوانه کریس کراس

کریس کراس

کریس کراس

آقای کریس کریستنسن در سال 1940 تصمیم گرفت گونه ای رو پرورش بده که در برابر چند بیماری مواثر باشه. برای همین اسم این هندوانه را پس از تکثیر کریس کراس گذاشتند.

8. هندوانه گوشت زرد شهر Clay

گوشت زرد شهر Clay

گوشت زرد شهر Clay

هندوانه گوشت زرد مربوط به آلاباما هست و کلا هندوانه های زرد در یکسری جشنواره ها توسط کشاورزان به میدان آورده میشود. این هندوانه در سال 1900 برای اولین بار کشت و برداشت شده است. در نگاه اول فکر میکنید که شیرین نیست و کال به نظر میرسد، درحالی که مثل یک هندوانه قرمز شیرین و آبدار است و زردتر از عکس بالا هم موجوده.

9. کرم هندوانه ساسکاچوان

ساسکاچوان

ساسکاچوان

کرم هندوانه ساسکاچوان مثل گونه ی شماره 8 نارس به نظر می رسد، اما هیچ وقت این رنگ زرد شما را فریب ندهد.کاشت این گونه توسط روس ها انجام شده ( البته در شمال کانادا و ایالت ساسکاچوان) و در سال 1900 میلادی، واقعا کیف می کنید از اطلاعاتی که برای شما آماده کردم؟

 10. هندوانه پادشاه صحرا

پادشاه صحرا

پادشاه صحرا

یکسری آدم پاشدن رفتن تگزاس، سال 1960 و سعی کردند گونه ای پرورش بدند که در مقابل آفتاب سوختگی مقاوم باشد و مزه ی شیرین هم داشته باشد ( تگزاس گرماش بده) و موفق شدند گونه ی پادشاه صحرا را کشت کنند.

منبع انگلیسی سایت https://www.mashed.com/1372922/different-types-of-watermelon