تو این روزای گرم فقط بستنی میچسبه اگر این بستنی خونگی هم باشه که چه بهتر. بر عکس تصور خیلی ها درست کردن بستنی در خانه خیلی راحت و تهیه مواد لازم آن ارزان و در دسترس است. با اینکه سلیقه ها در انتخاب بستنی متفاوته اما اکثرا بستنی سنتی باب میل همه بخصوص کودکان است. پس در این قسمت طرز تهیه ی بستنی وانیلی بازاری را به دو روش برایتان آماده کرده ایم. در روش اول نیاز به وانیل تازه دارید اما اگر امکان تهیه آن را نداشتید به سراغ روش دوم که با عصاره وانیل درست میشود بروید. این آموزش ها بدون نیاز به دستگاه بستنی ساز است .
بستنی وانیلی خوشمزه خانگی
مواد مورد نیاز
خامه: ۴۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۴/۳ لیوان
نمک: ۱پنس (مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره وقتی که چیزی را برداریم باقی میماند)
وانیل تازه (لوبیای وانیل) : ۱ عدد
وانیل مایع: ۱ قاشق چایخوریطرز تهیه بستنی وانیلی
- از وسط لوبیای وانیل را به دو قسمت تقسیم میکنیم.
- یک چاقو برمیداریم و به منظور جدا کردن دانهها از پوست، چاقو را روی وانیل میکشیم.
- ظرفی را برداشته شکر، شیر و نمک را میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا این مواد خوب حل شوند.
- وقتی ترکیب داخل ظرف به جوش آمد، ظرف را از روی شعله برمیداریم.
- در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، غلاف وانیل و دانههای آن ها را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم داخل ظرف میریزیم.
- در این مرحله درِ ظرف را میگذاریم و جهت پخش شدن عطر و بوی وانیل یک ساعت منتظر میمانیم.
- پس از گذر یک ساعت، مجدد ظرف را جهت گرم شدن روی شعله میگذاریم.
- در این میان چند قالب یخ داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.
- خامه را داخل یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را روی یخها میگذاریم.
- خامه را با استفاده از همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود.
- با استفاده از همزن دستی زردههای تخم مرغ را هم میزنیم.
- به زردههای زده شده مقداری از شیر داغ را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
- در این قسمت زردههای تخم مرغ را به مابقی شیر موجود در ظرف میریزیم.
- ظرف را مجدد روی شعله میگذاریم و برای جلوگیری از پخته شدن زردههای تخم مرغ مواد را با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم میزنیم.
- در این مرحله به وسیله پشت قاشق غلظت مایع را تست میکنیم. با انگشت روی آن خط میاندازیم اگر خط از بین نرفت یعنی مایع ما شبیه کاسترد شده و ما به غلظت مورد نظر دست یافتهایم.
- کاسترد را به وسیله صافی روی خامه ریخته و در عین حال هم میزنیم تا کاسترد خنک شود.
- در این مرحله مایع وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
- یک ظرف در دار برداشته و ترکیب را داخل آن میریزیم.
- برای اینکه بستنی خودش را بگیرد ظرف را یک روز (شب تا صبح) در فریزر میگذاریم.
- صبح ظرف را بیرون آورده و پوست وانیل را از داخل آن برداشته و ظرف را در فریزر میگذاریم.
- پس از گذر ۲ ساعت ظرف را از فریزر درآورده، با یک چنگال هم زده و دوباره به فریزر برمیگردانیم.
- عمل مرحله قبل را ۹ بار با فاصله زمانی ۲۰ دقیقه تکرار میکنیم.
- با اتمام عملیات تکرار، طرز تهیه بستنی وانیلی پایان یافته و بستنی ما حاضر است.
طرز تهیه بستنی وانیلی ساده و خوشمزه بدون دستگاه
مواد مورد نیاز
۴۰۰ گرم: شیر غلیظ شده شیرین
۲ فنجان: خامه زده شده سنگین
۲ قاشق چایخوری: عصاره وانیلطرز تهیه
- خامه را در یک ظرف ریخته و جهت خنک شدن در فریزر میگذاریم.
- خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم میزنیم تا فرم بگیرد. (زیادهروی در هم زدن خامه باعث گلولهگلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).
- شیر را داخل ظرفی ریخته، عصاره وانیل را اضافه کرده و جهت یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط میکنیم.
- مخلوط به دست آمده را به خامه اضافه کرده و به وسیله یک کاردک به صورت دایرهای و آرام هم میزنیم.
- بستنی را داخل ظرف فلزی ریخته و بدون وارد آوردن فشار، روی آن را صاف میکنیم. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین رفته و بستنی شکل نخواهد گرفت).
- برای آماده شدن بستنی، ظرف را حدود ۶ ساعت در فریزر میگذاریم.
- شما فقط با کمی صبر و شکیبایی خواهید توانست بستنی وانیلی خوشمزه را با دستان خود آماده کرده و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و نوش جان کنید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند