شامی رودباری یکی از خوش طعم ترین غذاهای استان گیلان است که از لحاظ ظاهری کاملا شبیه کتلت می باشد. این غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده، سبز های معطر، گلپر، روغن زیتون و پیاز درست می شود و به دلیل طعم خوبی که دارد تمام افراد، از بزرگ تا کوچک آن را دوست دارند. شامی رودباری روش تهیه ی متفاوتی دارد، برخی از افراد آن را با سبزیجات محلی استان گیلان درست می کنند و برخی نیز با گشنیز و جعفری.

شامی با گلپر، غذای خوشمزه رودباری

شامی با گلپر، غذای خوشمزه رودباری

روش تهیه ی شامی رودباری

در این مطلب ما روش تهیه ی شامی رودباری را با جعفری و گشنیز به شما آموزش خواهیم داد. اگر دوست دارید این غذای محلی خوشمزه را درست کنید و آن را امتحان نمایید، تا پایان این مطلب همراه استار بورس باشید.

مواد لازم برای تهیه شامی رودباری

  • گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • سبزی معطر (جعفری و گشنیز) به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • گلپر پودر شده به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت شامی رودباری

برای درست کردن شامی رودباری، ابتدا گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کنید و ورز دهید. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ نمایید. گوجه رنده شده را در روغن تفت دهید. سپس آب گرم را به آن اضافه کنید. شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم بگذارید. (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.