خوشمزه ترین و آسان ترین دسر تابستانی را اینجا یاد بگیر. آلبالو از دوست داشتنی ترین میوه های تابستان و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد. این میوه ی لذیذ ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، منگنز، مس و زینک مورد نیاز بدن را تامین می کند و از کمبود این ویتامین ها و املاح معدنی در بدن پیشگیری می نماید.
علاوه بر این، آلبالو سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و در جوان سازی پوست، پیشگیری از سرطان، بهبود التهابات بدن، تنظیم فشار خون، کنترل دیابت و درمان مشکلات گوارشی موثر است و سبب لاغری و کاهش توده ی چربی بدن می شود. از آلبالو در تهیه ی برخی از غذاها، دسرها، نوشیدنی ها، شیرینی ها و کیک ها استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با یک دسر خوشمزه ی آلبالویی آشنا سازیم و روش تهیه ی آن را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر به درست کردن دسر میوه ای علاقه دارید، با ما همراه شوید.
روش تهیه ی دسر ژلاتينی آلبالو
مواد لازم:
آلبالو يك كيلوگرم
شكر 210 گرم
پودر ژلاتين سه قاشق سوپ خوري
آب 500 ميليليتر
خامه قنادي 300 گرم
وانيل یک قاشق مرباخوريطرز تهيه:
ابتدا آلبالوهاي هسته گرفته را پوره کنید و بعد از صاف كردن، نيم كيلو از آن را جدا نمایید. سپس شكر، پودر ژلاتين و آب را مخلوط كنید و روي حرارت قرار دهید تا شكر و ژلاتين حل شوند. پس از حل شدن کامل شکر و ژلاتین، آن را از روي حرارت گاز بردارید. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كنید و مخلوط نمایید.
پس از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط کنید. سپس وانيل را به این ترکیب بیافزایید. در مرحله ی آخر مواد دسر را درون قالبی با گنجايش 5/1 ليتر بریزید و آن را به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار دهید تا ببندد. پس از گذشت 4 تا 5 ساعت، دسر را از يخچال خارج کنید و در ظرف مناسب برگردانید. حال می توانید این دسر خوش طعم را با سلیقه ی خود تزیین کنید و پس از آن میل نمایید.
منبع: بیتوته
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند