اگر به خوردن عناب علاقه دارید، پیشنهاد ما به شما این است که این ترشی خوشمزه را حتما امتحان کنید. ترشی عناب یکی از بهترین و خاص ترین انواع ترشی ها می باشد. این ترشی طعم بی نظیری دارد و به هضم بهتر غذا کمک شایانی می کند. ترشی عناب به دلیل داشتن عناب خواص بسیاری دارد. این ترشی در تقویت سیستم گوارش، درمان یبوست، بهبود بی خوابی، کاهش وزن و شادابی پوست موثر است و سبب تصفیه ی خون و دفع سموم بدن می شود. در ادامه روش تهیه ی ترشی عناب به طور کامل برای شما عزیزان بیان شده است. شما می توانید این ترشی فوق العاده را با عناب تازه یا عناب خشک درست نمایید.
روش تهیه ی ترشی عناب
همان طور که پیش تر بیان شد، ترشی عناب را می توانید با عناب تازه و عناب خشک تهیه کنید. البته در صورتی که از عناب تازه استفاده می کنید، دیگر نیازی به خیساندن عناب داخل آب ندارید و می توانید عناب ها را با چاقو از چند جا زخمی کنید و به مدت 10 دقیقه در 1 لیوان آب بجوشانید و سپس سرکه و ادویه ها را به آن اضافه نمایید و بعد از 5 دقیقه جوشاندن، شعله را خاموش کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی عناب
- عناب سیصد گرم
- آب لیموی تازه نصف پیمانه
- آب به میزان لازم
- شکر قهوه ای سه قاشق غذا خوری
- نعنای خشک دو قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی سه قاشق غذا خوری
- سرکه قرمز یا سفید
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه پودر شده
طرز تهیه ی ترشی عناب
عناب ها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنه ای سنگین روی عناب ها بگذارید تا در آب فرو روند. اجازه دهید به مدت 3 تا 4 ساعت کاملا خیس بخورند. عناب ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. سرکه، رب گوجه فرنگی و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند و به مدت 10 ثانیه قل بزنند. عناب ها را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزند. سپس شعله را خاموش کنید. وقتی ترشی ولرم شد، نعنا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشه ای درب دار منتقل کنید و در یخچال نگهداری نمایید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند