ترحلوای هویج? نوعی حلوا می باشد که مخصوص شهر همدان است. معمولا همدانی ها این حلوا را در ماه رمضان و به هنگام افطار درست می کنند. حلوای هویج علاوه بر طعم عالی که دارد، بسیار خوشرنگ و مقوی می باشد. این حلوای خوشمزه به سبب داشتن هویج سرشار از ویتامین A است و در تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشار خون، بهبود قدرت بینایی، کنترل کلسترول خون و کاهش وزن موثر می باشد.

حلوای خوشرنگ و مقوی با هویج | ترحلوای مخصوص همدان

حلوای خوشرنگ و مقوی با هویج | ترحلوای مخصوص همدان

روش تهیه ی حلوای هویج

علاوه بر این، حلوای هویج توان بدن را در برابر عفونت افزایش می دهد و به دلیل طبع گرمی که دارد، از بدن در برابر سرما حفاظت می کند. در ادامه روش تهیه ی حلوای هویج به طور کامل توضیح داده شده است. اگر دوست دارید آن را درست کنید، با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه حلوا هویج

روش تهیه ی حلوای هویج

روش تهیه ی حلوای هویج

  • هویج نیم كیلو
  • شكر یك استكان
  • زعفران نصف استكان
  • گلاب یك استكان
  • روغن نصف استكان
  • آرد برنج یك پیمانه
  • هل آسیاب شده 3 عدد
  • دارچین به مقدار لازم

دستور پخت حلوای هویج:

برای درست کردن حلوای هویج، ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد كنید تا‌ آب درون هویج خارج شود. سپس آرد و روغن را با هم تفت دهید تا زمانی که رنگ آن طلایی شود، پس از طلایی شدن، شعله را خاموش کنید. زعفران، آب، روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس هویج‌ها را درون ماهیتابه ی دیگر تفت دهید تا کمی پخته شوند. هل، زعفران و گلاب را به هویج ها اضافه کنید و اجازه دهید آن ها حدود 6 تا 7 دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.

پس از آن هویج ها را به آرد و روغن اضافه کنید و خوب آن ها را مخلوط نمایید. سپس مواد را روی حرارت بگذارید و آنقدر هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد. پس از سرد شدن، حلوا را در ظرف مخصوص ریخته و با دارچین، مغزیجات، نارگیل و … آن را تزیین کنید.