?اسنک ذرت یک غذای فوری و خوشمزه است که می توانید آن را در زمان هایی که فرصت زیادی برای پخت و تهیه ی غذا ندارید، درست کنید. این اسنک طعم دلپذیری دارد و بسیار مقوی می باشد. علاوه بر این، روش پخت آسان و سریعی دارد و به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. ذرت موجود در این غذا دارای فواید بسیاری برای بدن است. ذرت منگنز، فولات، نیاسین، روی، منیزیم، فسفر، مس، ویتامین B6 و پتاسیم مورد نیاز بدن را فراهم می کند.
?روش تهیه ی اسنک ذرت?
این گیاه خوش طعم به رشد کودکان کمک می کند و سبب افزایش وزن، سلامت قلب، درمان کم خونی، کنترل قند خون، بهبود عملکرد کلیه و تقویت سیستم دفاعی بدن می شود. اسنک ذرت را می توان به عنوان یک وعده ی غذایی سبک یا میان وعده برای کودکان درست نمود. در ادامه روش تهیه ی این اسنک خوشمزه به طور کامل برای شما عزیزان بیان شده است. اگر به پخت این غذا علاقمند هستید، با ما همراه شوید.
?مواد لازم برای تهیه اسنک ذرت?
- پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه
- کره 3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
- پیاز خرد شده یک پیمانه
- گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- فلفل سبز خرد شده 4 تا 5 عدد
- ذرت پخته یک پیمانه
- سیر رنده شده یک حبه
- نمک و فلفل به اندازه کافی
- نان لواش 3 عدد
- روغن کمی
طرز تهیه اسنک ذرت?
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. کمی کره و پنیر را به مواد اضافه نمایید و تفت دهید تا کمی پخته شوند. نمک و فلفل را هم به میزان کافی اضافه کنید.
پس از پخته شدن مواد، به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، برای تکمیل پخت، نان را در ساندویچ ساز بگذارید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند