پایبندی به رژیم های غذایی و نخوردن غذاهای خوشمزه و لذیذ یکی از سخت ترین کارها می باشد، به همین علت اکثر افرادی که قصد لاغری و کاهش وزن دارند و یا از رژیم های غذایی دیگر استفاده می کنند، در میانه ی راه رژیم غذایی خود را رها می کنند. علاوه بر این، درست کردن غذای خوشمزه و کم کالری کار بسیار سختی است که هر کسی نمی تواند آن را انجام دهد. در این مطلب قصد داریم شما را با بهترین روش پخت مرغ و برنج رژیمی آشنا سازیم.

مرغ و برنج

مرغ و برنج محبوب ترین غذای تمام ایرانی هاست و با این روش ساده، به آسانی می توانید یک خوراک مرغ و برنج بسیار خوشمزه و در عین حال رژیمی و کم کالری درست نمایید.

غذای رژیمی فوق العاده خوشمزه با مرغ و برنج

غذای رژیمی فوق العاده خوشمزه با مرغ و برنج

روش تهیه ی مرغ و برنج رژیمی

مواد مورد نیاز برای چهار نفر:

آب گوشت یا مرغ 1 فنجان
سس سویای کم نمک 2 قاشق سوپ خوری
زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
سرکه ی برنج یا خرما 2 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق چای خوری
کنسانتره ذرت 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان 1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده 2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده 2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده 1 بوته

دستور پخت مرغ و برنج:

1.در یک کاسه متوسط سس سویا، آب گوشت، سرکه، زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغ ها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آن ها را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید. آب گوشت باید روی مرغ ها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغ ها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.