شامی یک غذای مجلسی و خوشمزه است که محبوبیت زیادی در بین ایرانیان دارد. این غذای خوشمزه معمولا با لپه یا نخود درست می شود و طرز تهیه ی آن را اکثر افراد می دانند. در این مقاله ما قصد داریم روش جدیدی را برای پخت شامی به شما عزیزان آموزش دهیم. در این روش شامی به جای لپه و نخود با آرد نخودچی درست می شود. آرد نخودچی همانند نخود فواید بسیاری دارد و سرشار از پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و مواد معدنی است. این آرد به کاهش کلسترول، تنظیم قند خون، سلامت قلب و کاهش وزن کمک می کند.
روش تهیه ی شامی نخودچی
اگر دوست دارید روش تهیه ی شامی با آرد نخودچی را یاد بگیرید، تا پایان این مقاله با ما همراه شوید.
مواد لازم شامی نخودچی
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز درشت ۱ عدد
- آرد نخود چی ۳۰۰ گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- آب به میزان لازم
- روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
- تخم مرغ ۳ عدد
- زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
دستور پخت شامی نخودچی
گوشت چرخ کرده را با پیاز، تخم مرغ، آرد نخودچی، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. سپس آب را به آن ها اضافه نمایید تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید. پس از آن روغن را داغ کنید و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه شامی را در روغن بگذارید و سرخ نمایید. پس از اینکه یک طرف آن طلایی شد، شامی را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این غذای خوشمزه را می توانید همراه با گوجه، خیارشور و سبزی میل نمایید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند