آش رشته یکی از محبوب ترین غذاها می باشد. این غذای لذیذ و خوشمزه به دلیل داشتن انواع سبزی و حبوبات غنی از پروتئین، کربوهیدرات، مواد معدنی و ویتامین است و تاثیر فوق العاده ای در تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن دارد. علاوه بر این، آش رشته انرژی زا است و در درمان یبوست، پیشگیری از سرماخوردگی و سلامت استخوان و دندان موثر می باشد.

آش رشته خوشمزه به روش آذری ها

آش رشته خوشمزه به روش آذری ها

روش تهیه ی آش رشته آذری

آش رشته دستور پخت های متفاوتی دارد و هر قومیتی با روش خاص خود این غذای خوش طعم را درست می کند. در این مطلب تصمیم داریم روش پخت آش رشته به سبک آذری ها را به شما عزیزان آموزش دهیم. برای یادگیری آن تا انتهای مطلب با ما همراه شوید.

مواد لازم برای آش رشته آذری:

  1. سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم
  2. رشته آش 400 گرم
  3. نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
  4. جو پخته شده یک پیمانه
  5. هویج رنده شده یک پیمانه
  6. کلم برگ خرد شده دو پیمانه
  7. پیاز داغ نصف پیمانه
  8. نعنا و سیر داغ به میزان لازم
  9. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  10. روغن دو قاشق غذاخوری

دستور پخت آش رشته آذری

تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش بپزید. پس از نیم پز شدن آن ها، نیمی از پیاز داغ، مقداری سیر و نعنا داغ و کمی فلفل و زردچوبه را به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا به خوبی بپزند. پس از جا افتادن، رشته آش را اضافه نمایید و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه کنید و آش را تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز بگذارید.