اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به خوردن قهوه علاقه دارید، توصیه ما به شما این است که لاته زنجبیلی را حتما امتحان کنید. لاته زنجبیلی یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در فصل های سرد سال می باشد. این نوشیدنی طبع گرمی دارد و برای فصل زمستان و پاییز عالی است. لاته زنجبیلی باعث افزایش انرژی و رفع خستگی می شود.

نوشیدنی خوش طعم زنجبیلی مخصوص روزهای سرد

نوشیدنی خوش طعم زنجبیلی مخصوص روزهای سرد

روش تهیه ی لاته زنجبیلی

علاوه بر این، به سبب داشتن زنجبیل، به کاهش التهابات بدن، درمان تهوع، تنظیم قند خون، تقویت سیستم ایمنی، کاهش وزن و بهبود میگرن و سردرد کمک می کند. در ادامه روش تهیه ی این نوشیدنی به طور کامل بیان شده است.

مواد لازم برای تهیه ی شربت زنجبیلی:

  • شکر 1/3 فنجان
  • آب 1/3 فنجان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شیره قند نصف قاشق چایخوری
  • زنجبیل آسیاب شده 1 و نیم قاشق چایخوری
  • دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • میخک آسیاب شده کمی
  • جوز آسیاب شده کمی
  • نمک کمی

طرز تهیه شربت زنجبیلی: 

در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید و بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری نمایید.

طرز تهیه لاته زنجبیلی:

60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چرب داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه ی خود با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین نمایید.