سوپ قارچ و خامه یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سوپ ها در سراسر دنیا می باشد. این سوپ با خامه، قارچ، آب مرغ، شیر، هویج و … تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد که اکثر افراد آن را دوست دارند. با وجود اینکه این سوپ بسیار خوشمزه و مقوی است، اما افراد گیاهخوار و کسانی که از رژیم وگان پیروی می کنند، نمی توانند این سوپ خوشمزه را استفاده کنند، زیرا این سوپ دارای خامه، شیر و آب مرغ است. در این مطلب قصد داریم روش پخت سوپ قارچ گیاهی را به شما آموزش دهیم. با این دستور پخت عالی تمام افراد، حتی کسانی که گیاهخوار هستند می توانند سوپ قارچ را در برنامه ی غذایی خود قرار دهند و از خوردن آن لذت ببرند.

غذای گیاهی بسیار مقوی با قارچ و شیر سویا

غذای گیاهی بسیار مقوی با قارچ و شیر سویا

روش تهیه ی سوپ قارچ و خامه وگان

در تهیه ?سوپ قارچ وگان به جای شیر گاو و خامه معمولی از شیر سویا و خامه غیر لبنی استفاده می شود. در ادامه روش پخت این سوپ خوش طعم و مقوی به طور کامل بیان شده است. برای یادگیری روش پخت سوپ قارچ گیاهی تا انتهای مطلب با استار بورس همراه باشید.

? مواد لازم برای سوپ قارچ و خامه وگان:

  • قارچ تازه 300 گرم
  • پیاز کوچک سفید یا زرد 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • کره وگان 1 قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات 3 فنجان
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش غیر لبنی وگان 1 فنجان
  • شیر سویا 1 فنجان
  • شیر سویا (یا جایگزین دیگر شیر غیر لبنی گیاهخوار)

دستور پخت سوپ قارچ و خامه وگان:

ابتدا قارچ ها را ورقه ای خرد کنید. سپس پیازها را نگینی ریز خرد کنید و سیرها را یا خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید. در یک قابلمه بزرگ، کره ی گیاهی را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که کره آب شد، پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سبک شدند، سیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شوند. پس از آن قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه مواد را تفت دهید. سپس آب سبزیجات را اضافه کنید و هنگامی که جوش آمد، حرارت را کم و رو به متوسط ​​کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 45 دقیقه به آرامی بپزد. پس از آن آرد را اضافه کنید (یا از نشاسته ذرت مخلوط شده در آب برای نگه داشتن آن بدون گلوتن استفاده کنید) سپس خامه ترش غیر لبنی و شیر سویا را بیافزایید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. اجازه دهید سوپ 20 تا 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که غلیظ شود، بپزد. قبل از سرو سوپ به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

نکات مهم در مورد تهیه سوپ قارچ و خامه وگان:

• در این سوپ می توانید از آب هر نوع سبزیجاتی استفاده کنید.

• در این سوپ می توانید از هر نوع قارچی که دوست دارید، استفاده کنید.

• اگر می خواهید از این سوپ برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید، آن را زودتر تهیه کنید تا طعم قارچ در سوپ بیشتر شود.

• این سوپ را می توانید در فریزر بسته بندی کنید و به هنگام سرو به اندازه ی دلخواه گرم نمایید.