آش گندم یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای اصیل ایرانی است. این آش فوق العاده علاوه بر گندم، حاوی جو، عدس، نخود، ماش، لوبیا و … هم می باشد و غنی از ویتامین و مواد معدنی است. آش گندم نیرو بخش است و به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند، به همین علت اغلب افراد بیشتر در روزهای سرد پاییز و زمستان این آش خوشمزه را درست می کنند. این آش تقویت کننده ی بدن، ملین و خون ساز است.

علاوه بر این، به دلیل داشتن گندم، فشار خون را تنظیم می کند و سبب افزایش کلسترول خوب بدن و عملکرد بهتر سیستم گوارش می شود. در این مطلب قصد داریم روش پخت این آش مقوی و لذیذ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه شوید.

با این آش لذیذ، قوی و نیرومند شوید!

با این آش لذیذ، قوی و نیرومند شوید!

روش تهیه ی آش گندم

مواد مورد نیاز برای پنج نفر:

گندم پوست کنده نصف پیمانه
جو پوست کنده یک سوم پیمانه
نخود یک سوم پیمانه
عدس یک سوم پیمانه
ماش یک سوم پیمانه
لوبیا سفید، قرمز، چیتی، چشم بلبلی از هر کدام یک سوم پیمانه
سبزی آش 1 کیلو گرم
نمک، فلفل قرمز، زیره، آویشن، زردچوبه، پونه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

دستور پخت آش گندم :

حبوبات و غلات را به مدت 24 ساعت بخیسانید و بعد همه ی آن ها را به مدت یک ساعت بپزید. سپس سبزی خورد شده را همراه با نمک، فلفل قرمز، زیره، آویشن، زردچوبه و پونه به حبوبات اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزند تا خوب جا بیفتند. هنگام سرو این آش خوشمزه می توانید به دلخواه با روغن زیتون آن را میل کنید.