کاتلا نوعی دسر است که بدون شکر تهیه می شود و شیرینی آن در اثر قند شیر (لاکتوز) می باشد. از کاتلا به عنوان صبحانه و میان وعده استفاده می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه از شیر خالص تهیه می شود، سرشار از پروتئین و کربوهیدرات است و یک میان وعده ی عالی برای ورزشکاران می باشد. از کاتلا در تهیه برخی از شیرینی ها، کیک ها، دسرها و نوشیدنی ها استفاده می شود.

کیک رژیمی با کاتلا | یک میان وعده فوق العاده برای تمام اعضای خانواده

کیک رژیمی با کاتلا | یک میان وعده فوق العاده برای تمام اعضای خانواده

روش تهیه ی کیک رژیمی کاتلا

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ی کیک رژیمی کاتلا را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر به پخت کیک علاقه دارید، تا پایان این مطلب همراه استار بورس باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی کاتلا:

کاتلا ۲۵۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت نیاز ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا:

۲۵۰ گرم از دسر کاتلا را داخل ظرف بریزید و هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. روغن و شکر را درون آن بریزید و با همزن برقی هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سطح داخل قالب را با روغن چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.